Omdat het altijd Tijd, voor een Quiz is! 


Oud Hollandse Spelletjes: Klassiekers en Nieuwere Favorieten
Er gaat niets boven de charme van Oud Hollandse spelletjes. Deze klassiekers brengen generaties samen en zorgen voor urenlang speelplezier. Of je nu op zoek bent naar een nostalgische ervaring of een moderne twist op oude favorieten, hier is een overzicht van enkele populaire Oud Hollandse spelletjes die gegarandeerd een lach op je gezicht zullen toveren.

Dieren Meppen
Dit vrolijke spel is perfect voor jong en oud. Het doel is eenvoudig: scoor zo veel mogelijk punten door de dieren (nee, geen echte dieren) in het vakje met de meeste punten te slaan!

Ringgooien
Een van de oudste en meest geliefde Oud Hollandse spelletjes. Het vergt precisie en geduld om de ringen om de ijzeren haakjes te gooien. Ideaal voor buitenactiviteiten en familiefeesten.

Trek Biljard
Een unieke variatie op het traditionele biljartspel. Met behulp van touwen trek je de ballen naar je doel. Dit spel vereist zowel strategie als teamwork, en zorgt altijd voor veel plezier en competitie.

Knikkers Sjoelen
Een spannende combinatie van knikkeren en sjoelen. Probeer de knikkers in de juiste gaten te schieten voor maximale punten. Een modern spel dat nog steeds die nostalgische sfeer uitstraalt.

Nerf Schieten
Voor degenen die van actie houden, is Nerf schieten de perfecte keuze. Probeer de balletjes te raken met de  Nerf-pijltjes. Dit spel is ideaal voor buiten (mits windstil) en binnen en zorgt voor veel plezier.

Of je nu de nostalgie van klassieke spelletjes wilt herbeleven of op zoek bent naar iets nieuws en spannends, Oud Hollandse spelletjes bieden voor ieder wat wils. Van de e actie van Dieren Meppen en de precisie van Ringgooien tot de moderne favorieten zoals Nerf schieten en Knikkers sjoelen, deze spelletjes zorgen gegarandeerd voor een geweldige tijd. Boek er een leuke quiz bij en je krijgt een mooie korting, kijk hiervoor bij onze arrangementen. 

Bekijk hier ons aanbod


E-mailen
Bellen