Vriendenuitje

De ultieme bestemming voor een gezellig vriendenuitje! Want laten we eerlijk zijn, een dag met vrienden en/of vriendinnen is pas echt compleet met een leuke activiteit, en wat is er nu leuker dan een activiteit van Quiztijd!?

Bij Quiztijd garanderen we 2 uur lang plezier, waarbij je niet alleen de strijd aangaat met je vrienden, maar ook samenwerkt om de overwinning te behalen. Onze quizzen zijn speciaal ontworpen voor vriendenuitjes, zodat je gegarandeerd een onvergetelijke tijd beleeft.
We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt vanthema's die perfect passen bij een gezellige groep vrienden. Of je nu houdt van popcultuur, sport, geschiedenis of algemene kennis, we hebben voor ieder wat wils. Onze vragen zijn uitdagend, grappig en zorgen gegarandeerd voor de nodige hilariteit.

We begrijpen dat je niet te veel tijd wilt besteden aan het regelen van het perfecte vriendenuitje. Daarom hebben we samenwerkingen met betrouwbare partners om je volledig te ontzorgen. Neem een kijkje bij onze arrangementen en ontdek hoe we je vriendenuitje kunnen transformeren in een naadloos georganiseerde en onvergetelijke ervaring.

Wacht niet langer! Boek nu jouw vriendenuitje bij Quiztijd en maak je klaar voor 2 uur lang plezier, competitie en lachwekkende momenten met je beste vrienden. Want bij Quiztijd draait het niet alleen om het juiste antwoord, maar vooral om het delen van onvergetelijke momenten met de mensen waar je het meest om geeft.

Bekijk hier de 18+QUIZ


Bekijk hier de PUBQUIZ


Bekijk hier de MANNEN VS VROUWEN