Rock and Roll Bingo

Ben jij klaar om terug te gaan in de tijd en de meest iconische rock and roll hits te herbeleven? Stap dan binnen in de wereld van Quiztijd en laat je meeslepen door de opwindende klanken van "Great Balls of Fire" en meer! Onze Rock and Roll Bingo is de perfecte manier om je kennis te testen, je dansmoves te laten zien en samen met vrienden, familie of collega's een onvergetelijke tijd te beleven.

Wat kun je verwachten?

Rockin' Bingo Madness: We hebben een speciaal samengestelde bingo-ervaring met de grootste rock and roll hits aller tijden. Van Elvis tot Chuck Berry, we hebben ze allemaal in de mix!
Dans de sterren van de hemel: Gooi je mooiste rock and roll dansmoves in de strijd terwijl je geniet van de muziek. Wie weet word jij wel gekroond tot de Rock and Roll Danskoning of -koningin van de avond!
Prijzen en opwinding: Er zijn fantastische prijzen te winnen voor degenen die als eerste bingo roepen! Bereid je voor op een avond vol opwinding, gelach en misschien zelfs een vleugje competitie.

Praktische informatie:
Duur van de Bingo: 1,5 - 2 uur pure rock and roll fun!
Kosten: De Rock and Roll Bingo is beschikbaar voor €295,- tot 20 personen. Elke extra deelnemer voegt slechts €10,- toe aan het feest!
Reiskosten: We willen dat de rock and roll vibe overal wordt gevoeld, dus we komen graag naar jou toe! Houd er rekening mee dat we een kilometervergoeding van €0,45 per kilometer in rekening brengen.

Hoe reserveer je?
Het reserveren van deze onvergetelijke Rock and Roll Bingo is eenvoudig! Neem contact met ons op en reserveer jouw plek in de muzikale geschiedenis. Mis deze kans niet om "Rock around the clock" te gaan en de ultieme rock and roll ervaring te beleven!


Wacht niet langer, verzamel je vrienden en familie, en maak je klaar voor een avond vol Rock and Roll herinneringen!

 

Vraag hier uw offerte aan