Quiz op Maat

Bij Quiztijd begrijpen we dat elke gelegenheid uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte quizzen aan die perfect aansluiten bij uw wensen. Of het nu gaat om het testen van lokale kennis in uw buurt, het versterken van de teambanden binnen uw bedrijf, of het bevorderen van interactie tijdens een organisatiebijeenkomst - wij zorgen voor een quiz die precies past bij uw doelen.em Contact 

Eenvoudig en Transparant

Het proces is eenvoudig. Na een kort gesprek met u om uw specifieke behoeften te begrijpen, sturen wij u een gedetailleerde offerte. Op deze manier weet u van tevoren precies waar u aan toe bent en kunnen we eventuele aanpassingen maken om ervoor te zorgen dat de quiz volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Praktische Details
Duur: Elke quizronde duurt ongeveer 20 minuten.
Kosten: De prijs per ronde bedraagt €75,- voor maximaal 20 personen (minimale afname van 4 rondes). Elke extra persoon kost €7,50,-.
Teams: Deelnemers worden verdeeld in teams van maximaal 6 spelers.
Prijzen: Het winnende team ontvangt individuele medailles voor elke speler en een gezamenlijke beker. Voor een gepersonaliseerde teambeker betaalt u slechts €25,- inclusief BTW.

Extra's
Gepersonaliseerde Beker: Maak de overwinning nog specialer met een op maat gemaakte teambeker voor slechts €25,-.
Kilometervergoeding: Voor onze diensten rekenen we een kilometervergoeding van €0,45 per kilometer.

Laat Quiztijd uw evenement naar een hoger niveau tillen met een op maat gemaakte quiz die zorgt voor plezier, interactie en onvergetelijke momenten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw quizervaring kunnen personaliseren en perfectioneren!

Vraag een Quiz op Maat aan