90's Bingo 

Welkom terug in de tijd van flanellen overhemden, tamagotchi's en discmans - de fantastische jaren '90! Herleef de hoogtijdagen van de muzikale diversiteit met onze 90's Bingo: "Have you ever been mellow?" of "Smells like teen spirit?" - de keuze is aan jou!
In de 90's was muziek de lijm die verschillende subculturen samenbracht, van rockers en metals tot gabbers en skaters. Nu is het jouw kans om die nostalgische vibes terug te brengen en te ontdekken wie er om je heen was in dit muzikale tijdperk.

Trek je beste jaren '90 outfit aan, haal die oversized flanel overhemden en baggy jeans uit de kast, want het is tijd voor een reis terug in de tijd. Terwijl je jezelf omhult in de muziek die de 90's definieerde, zullen de herinneringen terugstromen.
Met de 90's Bingo organiseer je een uniek evenement dat geschikt is voor buren, vrienden of collega's. Wie herinnert zich niet de opwindende vibe van die tijd? Laat iedereen hun innerlijke 90's zelf omarmen en samen genieten van een avond vol plezier, muziek en dans.

Het starttarief voor de 90's Bingo is € 295,- voor maximaal 20 personen. En omdat we weten dat meer zielen meer vreugde betekent, voeg extra vrienden, buren of collega's toe voor slechts €10,00 per persoon.
Verzamel je groep, maak je klaar voor een avond vol nostalgie, en beleef de 90's opnieuw met onze onvergetelijke bingo-ervaring.
Boek nu en maak je klaar voor een reis terug naar de tijd waarin muziek ons verbond en de 90's de soundtrack van ons leven waren!

Vraag hier uw offerte aan