Muziekbingo

 

Laat je verrassen door onze interactieve muziekbingo, waarbij je niet alleen luistert naar de beats, maar ook actief meedoet. Herken jij als eerste de hits? Of dans je liever mee op de hots van toen en nu? Het wordt een muzikale reis vol nostalgie en hedendaagse favorieten.

Één Groot Feest
Bij ons draait alles om plezier en gezelligheid. Uw evenement is één groot feest waarbij de sfeer vanaf het begin onweerstaanbaarmoet zijn. Of je nu een ervaren danser bent of gewoon lekker wilt meezingen, er is voor iedereen wat wils. De energieke en enthousiaste presentator zorgt ervoor dat de ambiance tot in de puntjes klopt.

Polonaise, Dansen, Zingen
De avond is niet compleet zonder de klassieke polonaise. Trek je dansschoenen aan, vorm een slinger met je vrienden en maak samen herinneringen die een leven lang meegaan. Of je nu de voorkeur geeft aan swingen op de dansvloer of je zangtalent wilt laten zien, bij Quiztijd kan het allemaal.

Praktische Informatie
Duur: 2 uur
Kosten: €275,- voor t/m 20 personen, elke extra persoon €7,50
Kilometervergoeding: €0,45 per kilometer

Hoe Te Boeken
Maak van je feest een onvergetelijke ervaring met Quiztijd. Neem contact met ons op om je datum te reserveren en alle details te bespreken. We kijken ernaar uit om samen met jou en je gasten een fantastische tijd te beleven!

Bereid je voor op een feest vol muzikale hoogtepunten, lachende gezichten en onvergetelijke momenten.
Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Offerte aanvragen