Hollandse Bingo.

Zing jij ze allemaal mee? Een unieke ervaring vol Nederlandstalige muziek, van tijdloze klassiekers van Boudewijn de Groot tot de meeslepende klanken van Racoon. Van Hazes' onvergetelijke hits tot de meeslepende nummers van Blöf. Bereid je voor op een avond vol nostalgie en gezelligheid!

Onze Nederlandstalige muziekbingo is een interactieve en vermakelijke activiteit die perfect is voor vriendengroepen, bedrijfsuitjes of feestelijke bijeenkomsten. Zet je zangtalent in en probeer bingo te krijgen door de titels van de nummers op je kaart af te strepen wanneer ze worden afgespeeld. Herken jij alle hits en zing je ze moeiteloos mee?

Belangrijk om te weten is dat deze muzikale bingo een duur heeft van 1,5 tot 2 uur, waardoor je genoeg tijd hebt om te genieten van een gevarieerde selectie Nederlandstalige muziek. De kosten voor de Quiztijd bedragen € 295,- voor groepen tot 20 personen. Voor elke extra deelnemer vragen wij een toeslag van € 10,00 per persoon.
Daarnaast hanteren wij een kilometervergoeding van 0,45 cent per kilometer. Zo kunnen wij Quiztijd naar elke gewenste locatie brengen en ervoor zorgen dat jij en je gasten een onvergetelijke avond beleven.

Kortom, als je op zoek bent naar een unieke en gezellige activiteit die de Nederlandse muziekscene viert, is Quiztijd de perfecte keuze. Neem contact met ons op, reserveer jouw datum en bereid je voor op een avond vol plezier, muziek en misschien wel een prijs voor de ultieme zangkampioen!

Vraag hier uw offerte aan