Foute Bingo 

 "Heb je hier een foute bingo? Dan is het een goede foute bingo!" Bereid je voor op een avond vol lachen, meezingen en genieten van de meest foute hits die de afgelopen jaren de hitlijsten hebben bestormd. En het beste van alles? Je kent ze allemaal!
Trek je meest foute kleding aan, want bij Quiztijd draait alles om plezier en ongegeneerd meedeinen op de guilty pleasures van de muziekwereld. Of het nu gaat om discoklassiekers, foute popnummers of guilty pleasure ballads, we hebben een bingokaart vol hits die je ongetwijfeld mee kunt zingen.
En hier komt het spannende gedeelte: heb jij al die foute hits op een rijtje? Dan heb jij de bingo en wacht er een geweldige beloning op je! Maar zelfs als je niet als eerste "Bingo!" kunt roepen, beloven we je een avond vol gezelligheid en hilariteit.

Praktische informatie: het starttarief voor de foute bingo bedraagt € 295,- voor maximaal 20 personen. En goed nieuws, elke extra persoon kan meedoen voor slechts € 10,00 extra. Dus trommel je vrienden, familie of collega's op en maak je klaar voor een avond vol foute muziek en plezier.
Wacht niet langer en boek nu jouw foute bingo-avond met Quiztijd! We garanderen een onvergetelijke ervaring vol muziek, gelach en natuurlijk foute moves. Tot snel bij Quiztijd, waar foute bingo's de beste bingo's zijn!

Vraag hier uw offerte aan