Familiefeest

Geef uw familiebijeenkomst een extra dosis plezier en verbindende momenten met onze boeiende activiteiten. Gedurende 2 uur gaan jullie de strijd aan, zowel samen als tegen elkaar, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Wij hebben speciaal voor familiefeesten een selectie gemaakt van activiteiten die perfect passen bij deze gelegenheden. Onze activiteiten zijn ontworpen om iedereen, van jong tot oud, te vermaken en uit te dagen. Van algemene kennis tot leuke weetjes, onze vragen zorgen voor een lach op ieders gezicht.

Geen zin in gedoe? Laat ons jullie volledig ontzorgen! Dankzij samenwerkingen met betrouwbare partners bieden wij arrangementen aan die de organisatie van jullie familiefeest een stuk eenvoudiger maken. Neem een kijkje bij onze arrangementen en ontdek hoe wij alles tot in de puntjes regelen, zodat jullie optimaal kunnen genieten van de quiz en het feest.

Heeft u specifieke wensen? Geen probleem! Bij Quiztijd geloven we in maatwerk. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid voor een quiz op maat. Samen met jullie nemen we de regie en creëren we een unieke quiz waar jullie familie de hoofdrol speelt.
Neem een kijkje bij onze quiz op maat en ontdek hoe we een persoonlijke touch aan jullie familiefeest geven.

Kies voor Quiztijd en maak van jullie familiefeest een onvergetelijke ervaring vol plezier, samenzijn en competitie. 

Bekijk hier het ENVELOPPENSPEL

 

Bekijk hier WIE IS DE SABOTEUR


Bekijk hier de MUZIEKBINGO


Bekijk hier de PUBQUIZ


Bekijk hier de FAMILIEQUIZ


Bekijk hier de QUIZ OP MAAT


Bekijk hier GAUT MAAR FAUT