Senioren Muziekbingo

Een onvergetelijke ervaring ontworpen voor senioren, worden alle liedjes van vroeger nieuw leven ingeblazen en gegarandeerd meegezongen. Stap terug in de tijd en geniet van een sfeervolle en gezellige bingo-ervaring, speciaal ontworpen om herinneringen op te halen en nieuwe vriendschappen te smeden.

Wat maakt Quiztijd uniek?
Bij Quiztijd draait alles om plezier en samenzijn. Onze bingo-avonden zijn doordrenkt met een vleugje nostalgie, perfect geschikt voor senioren die willen genieten van een onvergetelijke tijd. Met een breed scala aan liedjes van vroeger, zal elke deelnemer gegarandeerd in de feeststemming komen en de melodieën van hun jeugd herleven.

Tarieven
Bingo met Quiztijd: €295,- tot 20 personen
Elke extra persoon: €10,-

Praktische details

De bingo-avond met Quiztijd duurt tussen de 1,5 en 2 uur, waardoor er voldoende tijd is om te genieten van de muzikale reis door de tijd. We streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen en zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers.

Kilometervergoeding

Om de ervaring naar uw locatie te brengen, rekenen we een kilometervergoeding van 0,45 cent per kilometer. Dit zorgt ervoor dat Quiztijd toegankelijk is voor senioren overal, ongeacht de locatie.

Hoe te reserveren

Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring met Quiztijd. Neem contact met ons op om uw datum te reserveren en samen een aangepast programma te bespreken dat past bij uw wensen en behoeften.
Verrijk de levens van senioren met de betoverende klanken van vroeger. Quiztijd brengt niet alleen mensen samen, maar ook de tijd zelf...Vraag hier uw offerte aan