Arrangementen bij u op locatie

Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, verjaardagsfeest of jubileum, wij hebben verschillende arrangementen die perfect aansluiten op uw wensen. Ontdek hieronder de mogelijkheden en laat ons uw evenement tot een succes maken.

Arrangementen op maat
Bij Quiztijd geloven we in maatwerk. Daarom bieden we diverse arrangementen aan die we volledig kunnen afstemmen op uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar een gezellige pubquiz, een uitdagende thema-quiz of een interactieve teambuilding-quiz, wij hebben het allemaal.

Tarieven
Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn al onze prijzen inclusief BTW en beginnen ze al vanaf slechts 15,95 euro per persoon. Zo weet u direct waar u aan toe bent en kunt u binnen uw budget het perfecte arrangement kiezen.

Werken op aanvraag
Bij Quiztijd werken we op aanvraag. Dit betekent dat zodra u bij ons een aanvraag indient, wij direct aan de slag gaan. Ons team van enthousiaste quizmasters staat klaar om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen. U hoort vervolgens zo spoedig mogelijk van ons met een gedetailleerde prijsopgaaf en informatie over de beschikbaarheid.

Hoe werkt het?

Aanvraag indienen: Vul ons eenvoudige formulier in om een aanvraag te doen voor het gewenste arrangement.
Wij gaan aan de slag: Zodra we uw aanvraag ontvangen, gaan we direct aan het werk om een unieke quiz samen te stellen die aansluit op uw wensen en doelen.

Prijsopgaaf en beschikbaarheid: Binnen de kortste keren ontvangt u van ons een prijsopgaaf en informatie over de beschikbaarheid. Geen verrassingen, gewoon duidelijkheid.

Feest gegarandeerd: Met Quiztijd wordt uw feest een gegarandeerd succes. Onze professionele quizmasters zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten.

Kies voor Quiztijd en maak van uw evenement een bruisend spektakel! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw feest op maat.

Quiz & Hapjes 

Meer informatie

Quiz & Livemuziek

Meer informatie

Quiz & BBQ

Meer informatie

 Quiz & Buffet

Meer informatie

 

Quiz, Hapjes & Drankpakket  

Meer informatie

Quiz, Hapjes, Drank & Muziek

Meer informatie

Quiz, BBQ, Drankpakket

Meer informatie

Quiz, Buffet & Drankpakket

Meer informatie

Quiz, Buffet, Drankpakket & Muziek

Meer informatie


Quiz, BBQ, Drankpakket &  Muziek

Meer informatie