Moordspel

Hoe werkt het?
Het moordspel is ontworpen om jullie groep te betrekken bij een meeslepend verhaal vol twists en turns. Elke deelnemer krijgt een rol toegewezen, waardoor de voorpret begint en iedereen zich volledig kan inleven in zijn of haar karakter. Jullie zullen bewijsmateriaal moeten verzamelen, verdachten moeten ondervragen en uiteindelijk de puzzelstukjes van de moord bij elkaar moeten brengen om de dader te ontmaskeren.

Kies jouw thema: 
Kies hieronder het thema dat het beste bij jou en je vrienden past en bereid je voor op een avond vol intriges.

Prijzen:
Ons moordspel is geschikt voor groepen tot 20 personen en kost €295,- voor de eerste 20 deelnemers. Voor elke extra persoon wordt een toeslag van €7,50 gerekend. Het spel wordt individueel gespeeld, wat betekent dat elke deelnemer een cruciale rol speelt in het oplossen van de moord. Daarnaast geldt een kilometervergoeding van €0,45 per kilometer, zodat we overal kunnen komen om jullie moordmysterie-avond onvergetelijk te maken.

Reserveer nu:
Maak je klaar voor een avond vol spanning, samenwerking en misschien zelfs een beetje bedrog. Reserveer nu jouw moordspelavond bij Quiztijd en ontdek wie van jullie de moordenaar is. Het spel wacht op jullie, vol intriges en geheimen. Durven jullie de uitdaging aan?Maffia Moordspel

 

Vriendenweekeind Moordspel


Familieweekeind Moordspel


Teamuitje Moordspel


Carnaval Moordspel


Tennisclub Moordspel


Sinterklaas Moordspel


Studenten Moordspel


 

Volleybalteam Moordspel