Kinderfeestjes

Whatsapp-Challenge Tocht
Laat de kinderen zich verwonderen over de mysteries en uitdagingen die op hun pad komen via WhatsApp. Onze Whatsapp-Challenge Tocht is een interactieve en boeiende manier om het feest naar een hoger niveau te tillen. Spanning en plezier gegarandeerd!

QR Puzzeltocht
Ontdek de wereld van puzzelen met onze opwindende QR Puzzeltocht. Laat de kinderen op speurtocht gaan terwijl ze raadsels oplossen en codes kraken. Een geweldige manier om samen te werken en plezier te hebben!

Muziekbingo
Laat de kinderen swingen op de beats van onze Muziekbingo! Een combinatie van muziek en bingo zorgt voor een feestelijke sfeer. Wie roept als eerste "Bingo" terwijl ze luisteren naar hun favoriete deuntjes?

Bekijk ons volledige aanbod
Ontdek het complete aanbod van Quiztijd en maak van het kinderfeestje een onvergetelijke ervaring. Of je nu binnen zit of buiten avonturen beleeft, wij hebben de perfecte spellen om de feestvreugde te vergroten.
Wacht niet langer en plan het meest fantastische kinderfeestje met Quiztijd! Neem een kijkje hieronder om ons volledige aanbod te ontdekken en reserveer vandaag nog voor een dag vol lachende gezichten en onvergetelijke herinneringen! 

Bekijk hier ons aanbod