HoneymoonQuiz

Ben je op zoek naar een unieke en vermakelijke manier om het vrijgezellenfeest van je vriend(in) onvergetelijk te maken? Zoek niet verder! Quiztijd biedt de perfecte combinatie van plezier, uitdaging en hilariteit voor een onvergetelijke ervaring.

Wat kun je verwachten?
Onze Quiztijd is geen doorsnee quiz; het is speciaal ontworpen voor vrijgezellenfeesten! De quiz duurt ongeveer 2,5 uur en belooft lachsalvo's, teamwork en een gezonde dosis competitie. Met een basispakket van € 325,- voor tot 20 personen is het de ideale activiteit om samen met vrienden en familie van te genieten.

Spelelementen
De quiz bestaat uit verschillende vaste spelelementen die zorgen voor variatie en entertainment. Maar wat Quiztijd echt uniek maakt, zijn de twee speciale rondes gewijd aan de vrijgezel. Deze rondes zullen zeker zorgen voor grappige anekdotes en verrassende onthullingen!

Hoe werkt het?
Teams van maximaal 6 spelers: Verdeel de groep in teams en werk samen om de vragen te beantwoorden en de uitdagingen te overwinnen.
Medailles en beker: Het winnende team gaat niet met lege handen naar huis! Elke deelnemer van het winnende team ontvangt een medaille en het hele team wint een welverdiende beker.
Gepersonaliseerde beker: Wil je de overwinning nog specialer maken? Kies voor een gepersonaliseerde beker voor het winnende team voor slechts € 25,- inclusief BTW.

Kosten en Extra's
Basispakket: € 325,- voor tot 20 personen. Elke extra persoon kost € 7,50,-.
Kilometervergoeding: Voor de reiskosten rekenen we een kilometervergoeding van 0,45 cent per kilometer.


Boek de HoneymoonQuiz