FamilieQuiz

De ultieme quizervaring die perfect is voor het hele gezin! Onze quiz is ontworpen voor spelplezier voor alle leeftijden en biedt een geweldige gelegenheid voor familiebijeenkomsten. Kinderen vanaf ongeveer 10 jaar kunnen samen met opa en oma deelnemen, waardoor het een perfecte activiteit is om generaties met elkaar te verbinden.

Wat kun je verwachten:

Duur en Kosten:
De quiz neemt je mee op een avontuur van ongeveer 2,5 uur vol plezier en uitdaging. De totale kostprijs voor maximaal 20 personen bedraagt €275,-. Voor elke extra persoon rekenen we slechts €7,50,- extra. Een betaalbare en gezellige activiteit voor grotere familiebijeenkomsten!

Teamindeling: Deelnemers worden ingedeeld in teams van maximaal 6 spelers. Dit zorgt voor een gezonde competitie en stimuleert samenwerking binnen de familie.

Prijzen: Wat is een quiz zonder prijzen? Elk lid van het winnende team gaat naar huis met een welverdiende medaille, terwijl het hele team samen trots een beker ontvangt. Voor een extra persoonlijk tintje bieden we de mogelijkheid om een gepersonaliseerde beker voor het winnende team te bestellen voor slechts €25,- inclusief BTW.

Kilometervergoeding: Om het je gemakkelijk te maken, hanteren we een transparante kilometervergoeding van 0,45 cent per kilometer. 

Bij Quiztijd draait alles om het creëren van kostbare herinneringen met je dierbaren. Verrijk je familiebijeenkomst met lachen, teamwork en een vleugje competitie. Neem vandaag nog contact met ons op om je eigen Quiztijd-evenement te plannen en ontdek hoe leuk het kan zijn om samen met de hele familie te spelen!