AchterhoekQuiz

Dé ultieme uitdaging voor echte Achterhoek-kenners! Ben jij bekend met de Achterhoek als geen ander? Dan is deze quiz absoluut iets voor jou! Van lokale bands tot vragen over de prachtige Achterhoek, alles komt aan bod. Bereid je voor op een gezellige en informatieve avond vol uitdagingen en plezier.

Wat kun je verwachten:
Duur: De quiz neemt ongeveer 2,5 uur in beslag, waardoor het een perfecte activiteit is voor een gezellige avond met vrienden, familie of collega's.
Kosten: Deelname aan de quiz met een groep van maximaal 20 personen kost slechts €275,-. Voor elke extra persoon wordt een toeslag van €7,50 in rekening gebracht.
Teams: Deelnemers worden ingedeeld in teams van maximaal 6 spelers. Werk samen, brainstorm en laat zien dat jouw team de ultieme Achterhoek-experts zijn!

Prijzen: De spanning stijgt als de quiz vordert, maar het winnende team gaat niet met lege handen naar huis. Elke deelnemer van het winnende team ontvangt een medaille, en het team zelf wordt bekroond met een welverdiende beker.
Gepersonaliseerde beker: Voor de ultieme overwinning is er de mogelijkheid om een gepersonaliseerde beker te verkrijgen voor het winnende team. Deze unieke herinnering kost slechts €25,- inclusief BTW.
Kilometervergoeding: Voor de locatie van jouw keuze rekenen wij een kilometervergoeding van 0,45 cent per kilometer. Zo brengen we de quiz gewoon naar jou toe, waar je ook bent in de prachtige Achterhoek of daar buiten!

Kortom, Quiztijd is niet zomaar een quiz; het is een unieke ervaring vol gezelligheid, kennis en competitie. Reserveer nu jouw plek voor een onvergetelijke avond vol Achterhoekse trivia en breng samen met je team de beker naar huis! Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en boekingen


Boek de AchterhoekQuiz